Belly en Leg-Attack

Belly- & LegAttack

De Belly Attack is een infrarood-dieptewarmte band, die om de middel gedragen wordt. Deze band is draadloos en verschaft daardoor volledige bewegingsvrijheid, waardoor deze band ook goed gedragen kan worden tijdens de verschillende groepslessen. Naast de BellyAttack beschikken wij ook over de LegAttack, dit is een sportbroek die over een strakke broek/legging gedragen wordt en de probleemzones bij de benen en billen stevig aanpakt. De getailleerde broek is gemaakt van elastisch material om de bewegingsvrijheid te optimaliseren. De LegAttack is voorzien van 4 individuele infrarood-dieptewarmte elemenden aangedragevn door 2 batterijen.

Uit onderzoek is gebleken dat infrarood straling meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam, zoals vermindering in stijfheid en de afvoer van afvalstoffen. Wanneer je gebruik maakt van de BellyAttack wordt je buik verwarmd. Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten uitzetten en de vetverbranding enorm zal toenemen. Hetzelfde geld voor de LegAttack die zorgt voor een betere doorbloeding en daardoor vetverbradnding van de benen en billen. Met deze methode verlies je enkele centimeters in slechts 4 weken. Voor deze resultaten is uitvoerig onderzoek verricht en de positieve werking ervan is wetenschappelijk aangetoond.

De belly Attack of LegAttack is een traject waarin je 10 keer minimal 45 minuten traint met de bellyAttack of LegAttack. Een begin,- en eindmeting is een onderdeel van het traject. Ook krijg je heldere instructies over hoe de BellyAttack of LegAtteck gebruikt dient te worden. Je kunt de BellyAttack of LegAttack gebruiken tijdens je favoriete groepsles of fitnesstraining. Bij de eindmeting zal duidelijk worden hoeveel centimeter je bent kwijtgeraakt.

 

bellyyybellyyyyyy