Belly Attack

 

 

Belly Attack

De Belly Attack is een infrarood-dieptewarmte band, die om de middel gedragen wordt. Deze band is draadloos en verschaft daardoor volledige bewegingsvrijheid, waardoor deze band ook goed gedragen kan worden tijdens de verschillende groepslessen. 

Uit onderzoek is gebleken dat infrarood straling meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam, zoals vermindering in stijfheid en de afvoer van afvalstoffen. Wanneer je gebruik maakt van de Belly Attack wordt je buik verwarmd. Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten uitzetten en de vetverbranding enorm zal toenemen. Met deze methode verlies je enkele centimeters in slechts 4 weken. Voor deze resultaten is uitvoerig onderzoek verricht en de positieve werking ervan is wetenschappelijk aangetoond.

De Belly Attack is een traject waarin je 10 keer minimaal 45 minuten traint. Een begin - en eindmeting is een onderdeel van het traject. Ook krijg je heldere instructies over hoe de Belly Attack gebruikt dient te worden. Je kunt de Belly Attack gebruiken tijdens je favoriete groepsles of persoonlijke fitnesstraining. Bij de eindmeting zal duidelijk worden hoeveel centimeter je bent kwijtgeraakt.

SMALL 20220509RZ Women Sports Only 39

 

SMALL 20220509RZ Women Sports Only 41

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies