Groepslessen

BBB Power

De BBB power training is een gerichte training met als hoofddoel het versterken van buik, billen en benen. Daarbij gebruiken we gewichten en steps. Dit is een energieke en gevarieerde les op hippe muziek. Ook andere spiergroepen komen tijdens de les volop aan bod.

Total Body Steps

Total Body is een extreme workout met elke minuut een andere oefening op opzwepende muziek. Je traint met behulp van gewichten en de step al je spiergroepen, en bouwt ook je algemene lichaamsconditie op. Houd je van een heftige training dan is Total body de les voor jou.

Total Body Power

Intensieve training, gericht op Buik, Billen en Benen! Er wordt getraind met gewichten, dynabands enz. De focus bij deze training ligt op vetverbranding. Laat je verrassen iedere training is namelijk anders! De step wordt echter niet gebruikt.

Body Pump

BodyPump bestaat vooral uit spierversterkende oefeningen voor kracht en conditie. Je pakt alle spiergroepen aan. Dat doe je met een selectie van technieken die worden gebruikt bij krachttraining, zoals: squats, presses, lifts en curls. Ook werk je met vrije halters en gewichten. Een veelzijdige les, met veel techniek. En extra aandacht voor de juiste houding, want die is de basis voor het effect.

Total Body Pump

Pittige les waar halters, dumbells en weerstandbanden de basis zijn. Het heet niet voor niets Total Body dus alle spiergroepen komen aan bod.

Pilates

Pilates is een effectieve Body Workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en flexibel lichaam te creëren. Alle bewegingen komen voort uit het centrum van het lichaam en worden ondersteund door de diep liggende buikspieren, de bekkenbodemspieren en de stabiliserende (rug) spieren rondom de wervelkolom. Pilates heeft een pragmatische instelling. de lessen zijn gestructureerd. Je streeft ernaar elke beweging beheerst, zorgvuldig, gecontroleerd, met precisie, vloeiend met aandacht voor de ademhaling uit te voeren.

Extreme Workout

Dit is toch wel de killer onder de lessen! Een leuke en pittige mix van aerobic, basic steps en verschillende oefeningen. Bij de extreme workout ligt het tempo hoog en krijg je veel afwisseling, waardoor het leuk en uitdagend blijft.

Bodyshape

Een Bodyshape les is een combinatie van aerobics en fitness in groepsverband. Kenmerkend voor Bodyshape is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbetert. De step en gewichten worden bij deze les gebruikt. Er is veel variatie en iedere les is anders!

Fast Fit Circuit (krachttraining onder begeleiding)

Onder begeleiding trainen op de nieuwste Panatta krachtapparatuur! Totaal 17 verschillende krachtstations! Deze training duurt ± 45 minuten en alle spiergroepen komen aan bod! Iedere anderhalve minuut wisselen we van station. Als je deze training 2 keer per week volgt merk je al snel verandering, je lichaam wordt sterker en strakker! Kortom een zeer goede training voor iedereen die moeite heeft om zelfstandig kracht te trainen!

Caribbean Dance

Dansstyle: Samba, Salsa/Merengue, Dancehall, Afro en Reggeaton! Een heerlijk Swingende Dans Workout voor ieder die van dansen houdt.Patricia haar leven is dans. Zij heeft dan ook zelf jaren in diverse Caribbean dansgroepen opgetreden! Caribbean Dance is dansen vanuit gevoel met je hart! Laat je gaan op deze heerlijke muziek!

Zumba

Hou je van dansen op heerlijke latinmuziek dan is Zumba jou les. Het is een combinatie van dans en conditie. De les is voor iedereen toegangelijk.
Lekker bewegen met een smile is hier zeker van toepassing.