Voeding en gewicht

 Het op resultaat gerichte Leefstijlprogramma!

Het Leefstijl Programma
‘De Leefstijl Switch’

Eet!

Ontvang wekelijks een voedingsadvies dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

Leefstijl Programma De Leefstijl Switch is een lifestyleprogramma. Je gaat je fitter voelen, afvallen en in balans komen. Tijdens het programma besteed je aandacht aan jezelf, lichaam en geest, gevoel en gezondheid.

Met het Leefstijl Programma De Leefstijl Switch werk je samen met je coach aan je lifestyle en ga je op zoek naar een blijvende oplossing. Je hebt regelmatig een gesprek en je krijgt wekelijks voedingslijsten mee die speciaal voor jou worden samengesteld.

Het voedingspatroon van De Leefstijl Switch is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten.

Beweeg!

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde levensstijl.

Bij een gezonde lifestyle hoort lichaamsbeweging. Als je bezig bent met De Leefstijl Switch sport je 2 tot 3 keer per week en werk je aan het dagelijkste beweegpatroon.

Jouw persoonlijke coach geeft advies wat jij het beste kunt doen op het gebied van lichaamsbeweging.

Conditie verbetert en verbranding gaat omhoog. Elke week word je fitter en krijg je meer energie. Beweging wordt een onderdeel van je nieuwe lifestyle.

Relax!

Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit.

Leefstijl Programma De Leefstijl Switch zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik met De Leefstijl Switch!

Dit is ons meest complete programma waardoor jij jouw doel gaat halen!

De Leefstijl Switch

Je conditie verbeteren, meer bewegen en daardoor gewicht verliezen maar er niet alleen voor staan! Samen met je leefstijlcoach en de andere deelnemers van de Leefstijl Switch gaan we voor een gezonde leefstijl! Wekelijks een weegmoment met jouw Leefstijlcoach, die je motiveert en trots op jezelf laat zijn! Je leefstijl veranderen gaat in kleine stapjes. Ieder doel is haalbaar! Onze Personal Trainer helpt je goed te leren trainen. Inclusief onbeperkt gebruik van de Belly- of Leg Attack, waardoor je snel centimeters gaat verliezen.

De Belly Attack

Uit onderzoek is gebleken dat infrarood straling meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam, zoals vermindering in stijfheid en de afvoer van afvalstoffen. Wanneer je gebruik maakt van de Belly Attack wordt je buik verwarmd. Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten uitzetten en de vetverbranding enorm zal toenemen. Met deze methode verlies je enkele centimeters in slechts 4 weken. Voor deze resultaten is uitvoerig onderzoek verricht en de positieve werking ervan is wetenschappelijk aangetoond.

De Belly Attack is een traject waarin je 10 keer minimaal 45 minuten traint. Een begin – en eindmeting is een onderdeel van het traject. Ook krijg je heldere instructies over hoe de Belly Attack gebruikt dient te worden. Je kunt de Belly Attack gebruiken tijdens je favoriete groepsles of persoonlijke fitnesstraining. Bij de eindmeting zal duidelijk worden hoeveel centimeter je bent kwijtgeraakt.

De Belly Attack is een infrarood-dieptewarmte band, die om de middel gedragen wordt. Deze band is draadloos en verschaft daardoor volledige bewegingsvrijheid, waardoor deze band ook goed gedragen kan worden tijdens de verschillende groepslessen.

Het Leefstijl Programma De Leefstijl Switch

De resultaten

Het Leefstijl Programma De Leefstijl Switch

De resultaten