Nieuws/Acties

Maandag 18 mei starten wij met de groepslessen buiten!! Je kunt je les reserveren in de Mijn Club App! Woensdag 1 juli openen wij onze deuren weer!

Beste Leden,
 
Eindelijk positief nieuws! Vanaf maandag 18 mei gaan wij starten met onze buitenlessen!
Helaas is binnen sporten niet toegestaan tot 1 juli.
Maar wij zijn super blij dat we weer lessen mogen gaan verzorgen en er weer voor jullie kunnen zijn!
 
De trainingen worden gegeven op het pleintje voor Women Sports Only en kun je reserveren in onze app.
Afhankelijk van jullie enthousiasme hebben wij de mogelijkheid om de trainingen uit te breiden. Wij hebben op dit moment met inachtneming van de regels van het RIVM per les plaats voor 20 leden. De lessen gaan door bij een minimale deelname van 4 personen.
 
 
Bij deelname aan onze groepslessen dien je je handen te wassen bij onze mobiele wastafel en ze te desinfecteren (is aanwezig) de materialen welke worden gebruikt in de lessen worden na afloop door ons gedesinfecteerd.
Jou plaats in de les is aangegeven met vakken op de grond.
 
Omdat onze vaste lasten zoals huur en personeelskosten gewoon doorlopen hebben wij niet de mogelijkheid om de betaling van de abonnementsgelden op de schorten.
Wij vragen hiervoor je begrip. Met ingang van 1 juni incasseren wij het normale abonnement en willen je vragen in het belang van onze sportschool om de lopende automatische incasso’s niet te storneren.
Worden de betalingen massaal gestorneerd dan is onze toekomst onzeker.
 
 
Mocht je vragen hebben kun je ons altijd mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de "button"neem contact op.
 
Team WSO

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies