Nieuws/Acties

Protocol 'Veilig Sporten' van NL Actief!

Wij werken via het Protocol 'Veilig Sporten' van NL Actief!

Het protocol waaraan wij moeten voldoen voor jullie maar ook voor onze veiligheid en gezondheid is doorgevoerd. Zo kunnen we veilig sporten voor iedereen gelukkig mogelijk maken.  

Wij werken met de ‘mijn club app’ , dit betekend dat je altijd je plaats moet reserveren voor zowel de groepslessen als het vrij sporten en fitnessen. Super fijn omdat we zo precies weten wie er komen maar ook voor jou als lid,  omdat je precies kunt zien hoeveel leden er op dat moment binnen zijn. 

Wat kun je reserveren:

* Fitness, cardio- en krachtapparatuur, is onbeperkt te reserveren in blokken van 2 uur (je kan binnen de aangegeven tijd komen wanneer je wilt!

* Groepslessen, 1 per dag maar wel 6 dagen per week

* Fast Fit Circuit, onbeperkt te reserveren.

 

In de praktijk betekend dit dus dat je bijvoorbeeld voor/na een groepsles (te reserveren onder de button aanmelden voor groepslessen) nog een uur vrij fitness kan plannen (te reserveren onder de button aanmelden voor fitness) of na een groepsles kunt inschrijven voor het Fast Fit Circuit. Of voor/na het Fast Fit Circuit nog een uur vrij kunt fitnessen. Al jou sportreserveringen zowel Fitness als groepslessen vind je terug onder de button “Mijn overzicht”

 

Je pasje is overbodig geworden door onze app zodat je niet meer hoeft te scannen. Wij melden je binnen en krijg je direct ook een spaarpunt (deze kun je terug vinden rechtsboven in de app (bij de 3 streepjes onder elkaar) bij Mijn Profiel. Een punt is hetzelfde als een stempel op je stempelkaart! Hoe je deze punten kunt inleveren voor onze cadeauvoucher vertellen we je graag! Zo voorkomen we veel onnodig geloop!

 

Regels waar ieder zich aan moet houden

* Kom niet te vroeg 

* Voor binnenkomst: Handen wassen bij de buitenwastafel en desinfecteren.

* Let op de anderhalve meter afstand, ook buiten!

* Kom in sportkleding, de kleedkamer is niet toegankelijk (Wel is het mogelijk om je jas en tas op te hangen)

* Volg ten alle tijden de instructies van het personeel

* Neem mee: Een handdoek en een flesje water

* De toiletten zijn toegankelijk voor 1 persoon, hier kun je ook je waterflesje bijvullen

* Voor de Fitness en het Fast Fit Circuit dien je bij binnenkomst handschoenen te dragen (bij ons te koop voor € 3,-) of pak een flesje desinfectie met een doekje zodat je zelf de dor jou gebruikte apparatuur kunt desinfecteren.

 

Mocht je nog vragen hebben of ergens meer info over willen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Team WSO

 

 

 

 

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies