Zonnestudio

 

Zonnestudio

Natuurlijk kunt u ook voor de zonnebank bij Women Sports Only Schoonhoven terecht. Het is heerlijk om met een gezond kleurtje de zomer tegemoet te gaan of in de winter er wat zonniger uit te zien.

Sinds januari 2015 is er een nieuwe zonnestudio in gebruik genomen. De zonnebank is van het welbekende merk Alisun en beschikt  over een ingebouwde gezichtsbruiner, die desgewenst kan worden in of worden uitgeschakeld. De zonnebank staat afgesteld op 20 minuten zonnen. Dit is ruim voldoende om je snel een bruin tintje te kunnen geven. Tevens beschikt de zonnebank over een ingebouwde ventilator, de stand hiervan kun je zelf regelen, zodat je het nooit te warm krijgt maar heerlijk kunt genieten.
Iedereen is bij ons welkom, dus u hoeft geen lid te zijn van de sportschool Women Sports Only om gebruik te kunnen maken van de zonnestudio.

Zonne cosmetica

Bij Women Sports Only kunt u ook terecht voor advies om veilig te kunnen zonnen.
Een droge huid reflecteert UV licht waardoor je veel minder snel bruint. Bovendien is het verstandig (eigenlijk noodzakelijk) om tijdens het zonnen je huid goed te beschermen en te verzorgen.
Omdat onze lotions je huid optimaal verzorgen, bruin je sneller, krijg je een donkerder kleur en uw bruine kleur blijft ook langer. Er zijn lotions met enkelvoudige bronzers, meervoudige bronzers en zelfs met 30-voudige bronzers. Al met al verbetert het totale bruiningsresultaat tot wel 40%. Dus heeft u meer plezier tijdens uw kuur en hoeft u minder intensief te bruinen om het gewenste resultaat te bereiken.
Wij hanteren 2 tarieven, voor leden van Women Sports Only en voor niet leden.

Leden:
Strippenkaart 10 keer voor         € 75,-
1 keer                    €   8,-

Niet leden
Strippenkaart 10 keer voor        € 90,-
1 keer                    € 10,-

U kunt bij onze zonnestudio terecht tijdens onze openingstijden. Reserveren is niet noodzakelijk, u kunt altijd zo binnenlopen. Maar kan natuurlijk wel via 0182-380600 of per mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zonnebank

zonnebank-bordje-hangers-b

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies