Conditie verbeteren bij Women Sports Only Schoonhoven

Wanneer je vraagt waarom men naar de sportschool gaat, scoort de conditie verbeteren altijd vrij hoog. Het is voor iedereen van belang om een goede conditie te hebben.

Je dagelijkse beweging is nodig om je basisconditie op een goed peil te houden. Daarnaast kun je in de sportschool je sportieve conditie verbeteren door twee of drie keer per week intensief te bewegen.

Cardio training

Wanneer je jouw conditie wilt verbeteren is het aan te raden om cardio training te doen. De training richt zich op het hart, de longen en de bloedvaten. Het is van belang om op de juiste intensiteit te trainen. Je spiergroepen zijn tegelijkertijd in beweging, dit zorgt er voor dat je hartslag omhoog gaat. Je conditie verbeteren heeft te maken met je uithoudingsvermogen, oftewel de conditie van je hart en longen. Die fitheid verbeteren doe je effectief en gemakkelijk doormiddel van cardio training.

Conditie verbeteren bij Women Sports Only

Bij Women Sports Only kun je op een structurele manier je conditie verbeteren. We begeleiden je bij het verbeteren van je conditie, door je te helpen bij het bepalen van de juiste intensiteit en trainingen, zodat je ook nog lol hebt in je conditie verbeteren! Onze medewerkers staan klaar om elk lid op een doelgerichte manier te begeleiden.

Women Sports Only Schoonhoven

Bij Women Sports Only in Schoonhoven ben je welkom om aan jouw doel te werken. Of je nu je conditie wilt verbeteren,  slanker wilt worden of gezonder wilt leven. Of je nu nog nooit een loopband van dichtbij hebt gezien, of juist elke dag in de sportschool te vinden bent, je bent bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je met persoonlijk advies, trainingsschema’s, voedingsstijl en soms als motivator wanneer dat nodig is.

Dus wil jij gezonder leven, je conditie verbeteren of  gewoon lekker sporten?
Meld je aan bij Women Sports Only Schoonhoven of lees meer over de mogelijkheden die wij bieden.

 

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies