Lesrooster

Vanaf 1 oktober nieuw lesrooster!

 

Maandag
09.15 - 10.00
19.00 - 20.00        
20.00 - 21.00
Body Shape
BBB Power
Total Body

Dinsdag
09.15 - 10.00
18.45 - 19.30
19.30 - 20.15
20.15 - 21.00

 

Pilates 
HIIT Training
Body Shape Extreme
Body Pump

 

Woensdag
09.15 - 10.00
19.00 - 20.00  
20.00 - 21.00
Body Pump
Total Body
BBB Power

Donderdag
09.15 - 10.00         
18.45 - 19.30         
19.30 - 20.15
20.15 - 21.00

 

Pilates
Caribbean Dance
HIIT Training
Pilates
Vrijdag
09.15 - 10.00
Circuit Training
Zaterdag
09.15 - 10.00
Extreme Workout

 

 

 

 

BBB Power

De BBB power training is een gerichte training met als hoofddoel het versterken van buik, billen en benen. Daarbij gebruiken we gewichten en steps. Dit is een energieke en gevarieerde les op hippe muziek. Ook andere spiergroepen komen tijdens de les volop aan bod. 

Total Body

Total Body is een extreme workout met elke minuut een andere oefening op opzwepende muziek. Je traint met behulp van gewichten en de step al je spiergroepen, en bouwt ook je algemene lichaamsconditie op. Houd je van een heftige training dan is Total body de les voor jou.

Body Pump

BodyPump bestaat vooral uit spierversterkende oefeningen voor kracht en conditie. Je pakt alle spiergroepen aan. Dat doe je met een selectie van technieken die worden gebruikt bij krachttraining, zoals: squats, presses, lifts en curls. Ook werk je met vrije halters en gewichten. Een veelzijdige les, met veel techniek. En extra aandacht voor de juiste houding, want die is de basis voor het effect. 

Pilates

Pliates is een effectieve Body Workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en flexibel lichaam te creëren. Alle bewegingen komen voort uit het centrum van het lichaam en worden ondersteund door de diep liggende buikspieren, de bekkenbodemspieren en de stabiliserende (rug) spieren rondom de wervelkolom. Pilates heeft een progmatische instelling. de lessen zijn gestructureerd. Je streeft ernaar elke beweging beheerst, zorgvuldig, gecontroleerd, met precisie, vloeiend met aandacht voor de ademhaling uit te voeren.

Extreme Workout

Dit is toch wel de killer onder de lessen! Een leuke en pittige mix van aerobic, basic steps en verschillende oefeningen. Bij de extreme workout ligt het tempo hoog en krijg je veel afwisseling, waardoor het leuk en uitdagend blijft.

Bodyshape (Extreme)

Een Bodyshapeles is een combinatie van aerobics en fitness in groepsverband. Kenmerkend voor Bodyshape is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbetert. De step en gewichten worden bij deze les gebruikt. Op de dinsdag avond om 19.30 Body Shape Extreme, het tempo is hoog, en er is veel variatie!

Circuit Training

In de ruimte waar de groepslessen worden gegeven, wordt een circuit opgesteld bestaande uit verschillende onderdelen. Waarbij om de 1,5 minuut van station wordt gewisseld. Laat je verrassen tijdens deze spetterende workout op een lekker beat. Sky is the limit. 

HITT Training

High Intensity Interval Training!  De training die je dwingt om harder te trainen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Alle spiergroepen komen aan bod, het tempo ligt hoog! Laat je uitdagen door deze interval training!

Caribbean Dance

Dansstyle: Samba, Salsa/Merengue, Dancehall, Afro en Reggeaton!
Een heerlijk Swingende Dans Workout voor ieder die van dansen houdt.Patricia haar leven is dans. Zij heeft dan ook zelf jaren in diverse Caribbean
dansgroepen opgetreden! Caribbean Dance is dansen vanuit gevoel met je hart!
Laat je gaan op deze heerlijke muziek!

 

Naast de groepslessen, maar ook tijdens de groepslessen ben je van harte welkom om te komen trainen op onze verschillende cardio- en krachtapparatuur.

 

 

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies