Personal Training

Personal Training!

Heb jij een inspirator nodig die je leert doelgericht te sporten, je motiveert en stimuleert, je meer uit jezelf laat halen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden dan is Personal Training voor jou de uitdaging!

Waarom Personal Training?

Personal Training is meer dan alleen sporten! Samen met jouw Personal Trainer bepaal je concrete doelen voor een gezonde, actieve leefstijl.
Om dit te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in bewegen, voeding en ontspanning. Samen met jou Personal Trainer ga jij aan deze balans werken. Zie het als een opleiding waarin je een uitgebalanceerde leefstijl gaat aanleren, die je jou leven lang zelfstandig kunt volhouden.

Persoonlijke Intake!

Ieder krijgt een uitgebreide intake, waarin we samen bespreken wat jouw doelen zijn en testen we jouw conditie, motoriek, kracht en lenigheid en wordt er een bewegingsanalyse samengesteld. Zodat er voor ieder een op maat gemaakt programma is. Wij zorgen voor de juiste diversiteit, intensiviteit en uitvoering, voor een optimaal resultaat.

Mogelijkheden!

Afvallen is 1 van de meest voorkomende doelen waarom vrouwen een Personal Trainer inschakelen. Gericht leren trainen, meer uit jezelf halen dan dat je ooit voor mogelijk hield. Je verbazen over jezelf omdat je met de juiste begeleiding en stimulatie je grenzen kan gaan verleggen. Hierdoor zal je merken dat je zelfvertrouwen groeit. Dit werpt ook zijn vruchten af in het dagelijks leven. Je durft stappen te gaan nemen waar je eerst alleen maar van kon dromen!

Women Sports Only Schoonhoven bied Personal training aan 1 op 1 of in een Small Group van maximaal 3 vrouwen.
De tijden waarop je traint bepaal jezelf met jou Personal Trainer. Gebleken is dat met gezamenlijk trainen in een kleine groep, vrouwen ook elkaar gaan motiveren. Zodat het naast meer uit jezelf halen dan dat je ooit had gedacht ook zorgt voor uitdaging, met elkaar aan je doel werken werkt enorm stimulerend!

Leefstijl Switch Group!

Wil je graag je conditie verbeteren, meer bewegen en daardoor gewicht verliezen maar er niet alleen voor staan. Dan is de Leefstijl Switch Group het programma die jou hierbij gaat helpen! Samen met 2 andere vrouwen die qua conditie en gewicht (BMI) ongeveer gelijk zijn gaan we met elkaar de strijd aan. Maken afspraken met elkaar (die we gaan nakomen, de welbekende stok achter de deur) over het sporten, voeding en gaan met elkaar het dagelijks beweegpatroon omhoog brengen d.m.v. een Activity Tracker van Garmin ook hebben we 1 keer per maand een meeting en gezamenlijk weegmoment. Tijdens deze meeting bespreken we met elkaar wat er goed is gegaan maar ook wat de valkuilen zijn. Op deze manier kunnen we elkaar helpen, stimuleren en motiveren. Door de persoonlijke begeleiding van de Personal Trainer en Coach is dit programma uitermate geschikt voor vrouwen die het alleen niet lukt om een gezond gewicht te bereiken.. Het is inmiddels bewezen dat het met elkaar, je aan de afspraken moeten houden, WERKT!

Wat houd het in?

*  Uitgebreide intake met een Leefstijl Coach en Personal Trainer.
*  Wekelijks je persoonlijk voedingsadvies met weegmoment door jou Coach.
*  Met elkaar 1 uur Personal training per week.
*  Onbeperkt sporten inclusief alle groepslessen.
*  Vrij gebruik van de Belly- of Leg Attack.
*  Dagelijks beweegpatroon met elkaar stimuleren d.m.v. een Activity Tracker welke je van ons krijgt.
*  Maandelijks met elkaar een meeting en gezamenlijk weegmoment onder begeleiding van jouw Coach.

Heb je interesse in de Leefstijl Switch?
Denk je dat dit programma voor jou geschikt is om je doelen te gaan halen?


Dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek en plannen we de kennismaking met jou groep in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies